O AUTORU

Zovem se Zdenka Milivojević.Radim u osnovnoj školi „Mitropolit Mihailo“ u Sokobanji na radnom mestu pomoćnika direktora.Udata sam i majke dvoje divne dece.Po zanimanju sam učiteljica, a moje polje interesovanja su ekologija i elektronsko učenje.Volela bih da spojim ova dva EE i unapredim svoje veštine i znanja.Autor sam seminara „Ekologija u metodičkoj praksi“pod rednim brojem 170.
Dobitnik sam zajedno sa svojim timom 1.nagrade za „Kreativnu školu“ za 2010/2011. u kategoriji osnovne škole za rad „Užinajmo zdravo“

3 odgovora na “O AUTORU

  1. Поздрав из комшилука, блогче му пољубим!
    Одличан почетак!

  2. Драга Зденка, назив блога је сасвим у складу са нашим заједничким стремљењима на промени целокупног система образовања код нас. Све су прилике, да се тренутно, на образовном пољу у нашој земљи ствара критична маса компетентних људи, који свако на свом пољу интересовања, стварају погодно тле за системске промене. Креативно образовање је наша будућност, а од нас зависи колико ћемо чекати ту будућност.

  3. Ја никад нисам прерасла ону “првачку“ очараност учитељицама, а и данас сматрам да су учитељи најприпремљенији за све изазове и турбуленције свремене наставе. Ви само потврђујете моје уверење. Желим да и блоговању будете успешни ко што сте били и у другим пројектима. Срећан почетак!

Postavi komentar